Gisteren liet ik al een simpele nail-art zien die je makkelijk kunt maken voor Koninginnedag, of wellicht zelfs voor het EK! Nou liep ik vorige week eventjes door de H&M en zag ik weer allerlei nieuwe lakjes, yay. Eén van de lakjes heeft glitters en raad eens welke kleuren?

Rood, zilver, blauw én oranje! Alsof ze het op ons Hollanders hebben aangepast. Het flesje is lieflijk klein, met een inhoud van 7ml. En een opvallend neon gele dop. Deze collectie bij de H&M bestaat overigens uit vier lakjes. Kijk je mee voor de swatches?

Op de nagels zie je niet perse dat het al deze Hollandse kleurtjes in zich heeft. Ik vind het zelf goed genoeg. Op zich kan je aan twee laagjes genoeg hebben,  ik heb echter drie lakjes op op deze swatches. Dat vond ik toch net wat prettiger. Houd er wel rekening mee, het zijn glitters! Wat inhoud dat het een crime is om na Koninginnedag ze weer van je nagels af te halen.

Hij is wel heel vrolijk, toch? Doordat de glitters in een wat dikkere lak zitten moet je soms de glitters een beetje op hun plaats zetten. De dikke lak zorgt er echt ook voor dat hij zeer veel glans heeft. En voor de prijs hoef je het niet te laten, maar €1,95. Hij heet overigens Sparkling Rainbow, maar heeft dus niet de regenboog kleuren in zich.

Naam: Sparkling Rainbow.

Merk: H&M.

Te koop: H&M.

Prijs: €1,95.

Inhoud: 7ml.

Kleur: Rood, Zilver, Blauw, Oranje.

Applicatie: soms glitters op hun plaats zetten.

Dekking: na 2 laagjes, liever 3.

Finish: glitter.

Droogtijd: lang door de dikke lak.

Misschien vind je dit ook interessant;

3 Reacties op Koninginnedag at H&M

 • jaa! Ik zag hem en swatchte hem, hoewel ik vond dat hij erg slecht dekte na 1 laagje, blijkbaar komt dat met 3 laagjes toch echt wel goed. Ik vond de groen/blauwe trouwens het meest spectaculair van de 4!

  [Reply]

  Nailopedia Reply:

  Ik ben heel erg benieuwd naar de roze. Lijkt me heel mooi over een nude lakje met een matte topcoat. Binnenkort wel een swatch online van de groene :)

  [Reply]

 • Dit vind ik nou echt eens een tof glitterlakje, zeker voor de prijs!

  [Reply]

Ik ben benieuwd wat je van deze post vind. Geef je reactie hieronder

Welkom
Hallo en welkom op Nailopedia.nl! Ik ben Merel en laat jullie hier kennis maken met mijn liefde voor nagellak en alles wat daar mee te maken heeft. Van swatches tot nail-art en alles wat daar bij komt kijken. Kijk eens rond en laat je inspireren. Liefs Merel.
Recent

Vul je e-mail adres hier in als je geabonneerd wilt worden op de posts van Nailopedia.nl. Je krijgt een e-mail als notificatie bij een nieuwe post!

bloglovin