Ik houd van de kleuren van OPI, dat is zeker waar. Maar helaas is mijn portemonnee het daar niet mee eens. Dus eens in het half jaar schaf ik maar een lakje aan. Ik heb er tot nog toe maar twee full bottles gehad. Nu met de Holland Collectie uit, is hier snel verandering in gekomen, ik heb namelijk wel drie lakjes erbij gekocht! Nu laat ik jullie er alvast eentje zien.

Ik vind OPI lakjes altijd wel prettig in de hand liggen. (al is Catrice nóg makkelijker) En heeft een mooie inhoud van 15ml. Zie je ook dat de dop niet glad is, maar een licht reliëf. Zo glijd dit ook niet snel uit de hand maar houd je goede grip.

Ik houd tegenwoordig steeds meer van Nude kleurtjes. En van het combineren van topcoats op een basislakje. Toen ik dit lakje zag dacht ik dat hij wellicht zou lijken op Skull & Glossbones. Welke ik al langere tijd wil, maar niet meer te koop is. Later online kijkend bleek echter dat deze lak bruiner eindigt terwijl S&G een grijze tint is. Desondanks ben ik er toch zeer blij mee.

Zoals ik van OPI gewend ben lakt hij prettig, ik kan goed werken met de kwast en het lakje heeft maar twee lagjes nodig om prefect dekkend te zijn. Hij heeft een mooie glans en eindigt niet streperig.

Naam: Did you ‘ear about Van Gogh.

Merk: O.P.I.

Te koop: Sephora, Mooi, DA in Goes.

Prijs: €13,95.

Inhoud: 15ml.

Kleur: Nude bruin.

Applicatie: Werkt fijn.

Dekking: na 2 laagjes dekkend.

Finish: creme.

Droogtijd: normaal.

Misschien vind je dit ook interessant;

2 Reacties op Nog nooit van gehoord

Ik ben benieuwd wat je van deze post vind. Geef je reactie hieronder

Welkom
Hallo en welkom op Nailopedia.nl! Ik ben Merel en laat jullie hier kennis maken met mijn liefde voor nagellak en alles wat daar mee te maken heeft. Van swatches tot nail-art en alles wat daar bij komt kijken. Kijk eens rond en laat je inspireren. Liefs Merel.
Recent

Vul je e-mail adres hier in als je geabonneerd wilt worden op de posts van Nailopedia.nl. Je krijgt een e-mail als notificatie bij een nieuwe post!

bloglovin